مقالات
نسل قبلی پلیرها، مجهز به سی دی پلیر بودند که متاسفانه کیفیت پخش بالایی نداشتند و ممکن بود هر آن مشکل قطع و وصلی در آنها رخ دهد و لذت گوش دادن به آهنگ را بصورت کلی از دست میدادید. با این حال ضبط های امروزی بسیار پیشرفت کرده اند و دیگر نیازی به این ندارید که هر روز با انتشار موزیک های جدید، سی دی جدید را رایت کنید و به آلبوم خود اضافه کنید و تنها با اتصال فلش به کامپیوتر و انتقال فایل های جدید می توانید آهنگ های بروز را در اتومبیل خود گوش کنید و لذت ببرید
اما گاها ممکن است بنابر دلایل مختلفی فلش به ضبط ماشین ویا سایر دستگاههای پخش کننده متصل نشود و این گونه احساس خواهید کرد که گویی فلش کاملا سوخته است و به همین دلیل فلش دیگری را جایگزین خواهید کرد. جای نگرانی نیست! این کار را انجام ندهید!! اگر شما هم دچار چنین مشکلی شده است، حتما این مطلب را مطالعه کنید:
دقت داشته باشید برای آن که پخش کننده های متنوع بتوانند حافظه فلش شما را شناسایی و اطلاعات آن را بخوانند، باید حافظه فلش شما، از فرمت استاندارد FAT32 پیروی کند. ضمن اینکه برای اطلاع از این موضوع شما باید این موضوع را از طریق کامپیوتر خود چک و بررسی کنید. زیرا در صورتی که فرمت آرایش فایلی حافظه فلش شما NTFS باشد، در این حالت قابل شناسایی و خواندن توسط پخش کننده های معمولی نیست.
فرضاً شما تلویزیونی از نمونه های جدید LED دارید که به سادگی می توانید با ذخیره فیلم ها با فرمت WMV و یا KMV بر روی یک حافظه فلش و اتصال آن به سوکت USB این مدل تلویزیون ها، بدون نیاز به دستگاه DVD Player و امثال آن، به سادگی و سهولت فیلم ها و یا کلیپ های ویدئویی خود را تماشا کنید، اما در عمل مشاهده می کنید که این کار امکان پذیر نبوده و با اینکه مشکلی در کار وجود ندارد (یعنی هم فرمت های فایلی درست است و هم حافظه فلش شما سالم است)، با این حال تلویزیون شما، حافظه فلش مذکور را شناسایی نمی کند. بله، مشکل اینجاست که فرمت فایلی حافظه فلش مورد بحث، FAT32 نبوده و بنابراین راه به جایی نمی برید. البته لازم به ذکر است که فرمت فایلی FAT32 قطعاً نسبت به فرمت NTFS، فرمت قدیمی تری محسوب می شود. اما خب جهت سازگاری، در حال حاضر قریب به اتفاق دستگاه های پخش کننده فایل های صوتی و تصویری از طریق اتصال پورت USB، این فرمت قدیمی تر را ساپورت می کنند. ضمن اینکه علاوه بر حافظه فلش، شاید شما این تجربه را نیز داشته باشید که فرضاً هارددیسک اکسترنالی مملو از فیلم و موسیقی دارید، اما با اتصال آن به پخش کننده های متنوع (مثلاً همین تلویزیون های LED جدید و یا پورت دستگاه های رسیور، DVD Player و کلاً هر دستگاهی که پورت USB داشته و امکان پخش از این طریق با اتصال دستگاه های خارجی دارد)، هارددیسک شما شناسایی نمی شود که در این حال هم مطمئن باشید که صرفاً مشکل شما این است که هاردهای اکسترنال امروزی همگی با فرمت NTFS می باشند و بنابراین چنانچه شما می خواهید هارد اکسترنال خود را در این رابطه ها مورد استفاده قرار دهید و یا حتی با اتصال آن به رسیور دیجیتال، به عنوان یک فضای ضبط و ذخیره برنامه های تلویزیونی از آن استفاده کنید، در این صورت می بایست آن را به فرمت FAT32 تغییر دهید.
اما برای انجام این کار (تغییر فرمت حافظه فلش و یا هارد اکسترنال) بهترین روش این است که جهت حفظ فایل های خود (چون با تغییر فرمت، همه اطلاعات شما پاک خواهد شد) ابتدا اطلاعات خود را در جایی مناسب کپی کنید. سپس بر روی درایور مربوط به حافظه فلش یا هارددیسک اکسترنال مورد نظر راست کلیک کرده و گزینه Format را انتخاب کنید. سپس در پنجره باز شده در منوی کرکره ای File System گزینه FAT32 را برگزینید و مراحل تأیید را پی بگیرید. پس از چند دقیقه و با توجه به ظرفیت حافظه فلش و یا هارد شما، سرانجام مراحل تبدیل فرمت انجام می پذیرد. در نهایت اطلاعات را دوباره روی حافظه فلش و یا هارد اکسترنال کپی کنید. اکنون دیگر پخش کننده های متنوع، دستگاه شما را شناسایی خواهند کرد.
این مشکل رایج بین کاربران وجود دارد که اکثر سیستم های صوتی فقط حافظه هایی که با فرمت fat هستند را شناسایی می کنند و فرمت های دیگر را نمی خوانند. برای حل این مشکل ابتدا اطلاعات خود را در جایی مناسب کپی کنید. سپس بر روی درایور مربوط به حافظه فلش مورد نظر راست کلیک کرده و گزینه Format را انتخاب کنید. در پنجره باز شده در منوی کرکره ای File System گزینه FAT32 را برگزینید و مراحل تأیید را پی بگیرید. پس از چند دقیقه و با توجه به ظرفیت حافظه فلش شما فرمت می شود. در نهایت اطلاعات را دوباره روی حافظه فلش کپی کنید. اکنون دیگر پخش کننده های متنوع، دستگاه شما را شناسایی خواهند کرد.اخبار مشابه